De Stuwzangers komen weer in Dalfsen

De Stuwzangers komen weer in Dalfsen

DALFSEN – VILSTEREN – De Stuwzangers uit Vilsteren komen weer bij Partycentrum Het Boskamp op zondagmiddag 10 december: Koor brengt veel gezelligheid –  Die zondagmiddag 10 december om half drie is ‘de aftrap’ door shantykoor de Stuwzangers bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 tussen Dalfsen en Heino.

Het wordt een mooi feest na Sinterklaas en voor Kerst zo is de verwachting. De Stuwzangers uit Vilsteren gaan er voor. Reeds voor het 6e achtereenvolgende jaar is het feest bij Het Boskamp en ook nu weer wordt de middag muzikaal verzorgd door het Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren o.l.v. de Heinose dirigent Flip Jonkman.

Het eigen begeleidende combo bestaat uit 3 accordeons, gitaar en slagwerk. Ook worden deze muzikale middag enkele solistische bijdragen verwacht. Een nieuw lied als ‘Deze Zee’ – ook gezongen door Rob de Nijs – zal het zeker goed doen. Maar er zijn ook andere nieuwe liederen te horen en vooral ook te zien.
Een binding met het publiek staat hoog in het vaandel bij optredens van de Stuwzangers.

Met meer dan 40 optredens is ook 2017 een succesvol jaar en voor 2018 staan al weer vele optredens gepland. De Stuwzangers zijn dan ook erg gewild in de regio tot ver daar buiten.  Dit jaar werd wederom een bezoek gebracht aan Potsdam. Een 8e editie in 2018 lijkt ook nu weer mogelijk! Het Tulpenfest  wordt steeds georganiseerd in de maand april. Een heel goede band is reeds opgebouwd met de Sallandse Bottergroep Raalte.

De Stuwzangers volgen kan op www.destuwzangers.nl
Zondagmiddag 10 december komen maar liefst 3 sessies voorbij. Het programma zal duren vanaf 14.30 u. tot ca. 17.00 u. met daartussen 2 pauzes. De toegang is gratis! ‘Wel wordt met de pet rond gegaan’, aldus Willy Schrijver van ‘Het Boskamp’.
Reserveren is niet nodig! Op tijdkomen is wel een aanrader want het kan wel eens druk worden. En… zeker als de Stuwzangers optreden. Bovendien is het genieten in een bijzonder mooie omgeving tussen Dalfsen en Heino.

Drukke zondagen daar in dec.

Zondag a.s. is daar de Sinterklaasjacht en een week na de Stuwzangers is er de jaarlijkse Sterrebosmidwinterwandeling met winterhoornblazers.

Artikel delen: