Yoga Landstede Welzijn start met nieuwe groepen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Yoga Landstede Welzijn start met nieuwe groepen

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – Yoga is voor iedereen! Landstede Welzijn heeft 2 nieuwe groepen Yoga in voorbereiding. In Nieuwleusen, de Olmen per donderdag 11 januari van 14.00 – 15.00 uur. In de Trefkoele+ Dalfsen start, bij voldoende belangstelling, een tweede groep op dinsdagochtend van 11.45 – 12.45 uur.

De lessen worden, in zowel Nieuwleusen als Dalfsen, gegeven door Djoeke Mellink. Deze Yoga lessen worden gedeeltelijk op de stoel gegeven en zijn speciaal voor mensen met een beperking of blessure en/of mensen op hogere leeftijd. De lessen bestaan uit milde yoga oefeningen om de spieren te versterken en de bewustwording te vergroten, de energie blokkades op te heffen en ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Haar lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Cursisten ervaren dat ze volwaardig mee kunnen doen, ondanks blessure of lichamelijke beperking. Ze worden zich bewust van hun mogelijkheden, om te leren omgaan met hun beperkingen.
Donderdagmiddag 11 januari 2018 start de Milde Yoga les van 14.00 – 15.00 uur met een gratis proefles in de Olmen om te ervaren of deze vorm van Yoga bij je past. Wel is het de bedoeling om je van te voren even aan te melden bij Landstede Welzijn, tel.: 088-8508800 of welzijndalfsen@landstede.nl.

Artikel delen: