15 december Kerstfestijn Dalfsen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

15 december Kerstfestijn Dalfsen

DALFSEN – Kerstfestijn Dalfsen vrijdag 15 december van 16.00 uur tot 22.00 uur. De kerstmarkt in het centrum van Dalfsen is de perfecte plek om kerstinkopen te doen en tegelijkertijd te genieten. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes.

 

Er is toch niets leuker dan in december een kerstmarkt te bezoeken om alvast in de sfeer rondom de meest feestelijke dagen van het jaar te komen, dat kan in Dalfsen hier zie je een levende kerststal en de Kerstman op vrijdag 15 december van 16.00 uur tot 22.00 uur. De kerstmarkt in Dalfsen is ook leuk om met kinderen te bezoeken voor hen heeft Ondernemend Dalfsen een gratis rit in een kleine Carrousel en er is een echte sneeuwkoningin!

 

Ook kunnen ze meedoen of kijken naar de lampionoptocht welke om 19.00 uur start bij de Westermolen. Muzikale aankleding is van Excelsior, de midwinterhoornblazers en draaiorgel de Parel. Tevens kunt u genieten van  optredens van de country linedansers. En uiteraard zijn de winkelstraten versierd met prachtige kerstverlichting.

Ondernemend Dalfsen ziet u graag 15 december!

 

De Sneeuwkoningin ziet er prachtig uit.

Ze loopt rond, maakt van kettingen hondjes die ze uitdeelt aan de jongere onder ons, en met de kerstgedachten in haar achterhoofd laat ze bezoekers, groot en klein, een gedichtje uitzoeken voor iemand anders, met symbolische kleine dingetjes kunnen uw bezoekers het gevulde zakje gratis mee nemen. Bovendien heeft de Sneeuwkoningin een klein ijsbeertje bij haar, die kan dansen op het geluid van de muziek. Als Jenne danst, dan sneeuwt het.

Artikel delen:
Foto's 2
15 december Kerstfestijn Dalfsen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto