App-spreekuur in Dalfsen en Nieuwleusen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

App-spreekuur in Dalfsen en Nieuwleusen

DALFSEN – Landstede Welzijn Dalfsen start 7 December met een wekelijks spreekuur in zowel Nieuwleusen van 14.00 – 15.00 uur in de Olmen aan het Oosterveen en van 11.00 – 12.00 uur in soos de Polhaar van de Trefkoele+ te Dalfsen.

De onlangs gehouden voorlichtingsbijeenkomsten over het zoeken, vinden, installeren, gebruiken en verwijderen van Apps, op je telefoon of tablet, zijn druk bezocht. Er kwamen veel vragen over de Apps; Is er ook een App om boeken te lezen? Hoe kan ik vrienden van vroeger vinden? Moet ik een paraplu meenemen of blijft het droog? Hoe laat gaat de trein? Kan ik via een app radio luisteren? Is contact met de thuiszorg mogelijk? Is er een App voor DalfsenNet? Wat is Instagram? Welke Apps zijn gratis? Hoe vind ik de App die ik wil hebben? Hoe verwijder ik een App weer van mijn tablet?

Alle vragen vroegen om een vervolg in de vorm van spreekuren. Alle vragen, op het gebied van Apps, kunt u daar stellen en uw specifieke wensen kunt u aangeven.
Er is een deskundige aanwezig die u antwoord kan geven. Iedereen die hulp kan gebruiken bij het zoeken, vinden gebruiken en verwijderen van Apps is welkom.
Het App-spreekuur is gratis, iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt iedere week op donderdag binnenlopen.

 

Artikel delen:
Foto 1