Toneelvereniging “De Kleine Kunst” speelt

DALFSEN – Toneelvereniging “De Kleine Kunst” uit Dalfsen speelt het toneelstuk “Tante Bella’s Beautysalon” een blijspel in drie bedrijven geschreven door de auteur Henk Roede. De twee broers Albert en Berend Duursma, van beroep bouwvakker, erven een Beautysalon van hun tante Bella.

Ze gaan aan het klussen in de ouderwetse salon. Als het opgeknapt is willen ze de boel verkopen en er een leuke zakcent aan over houden. Maar is dit allemaal wel zo’n goed plan? Want tot de verkoop zal de Beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben, want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. Trouwens, zijn beide heren wel de enige erfgenamen?
Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen waarmee het publiek bedolven wordt.

Onze speeldata zijn: Vrijdag 26 januari 2018, zaterdag 27 januari, vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari op alle avonden is de aanvang 19.45 uur. Het stuk wordt gespeeld in gebouw “de Overkant”, Kerkplein 22 te Dalfsen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Belie Morrenhof 0529 – 431282 of via de site www.dekleinekunstdalfsen.nl

Artikel delen: