Vogelparadijs voor Rosengaerde. - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vogelparadijs voor Rosengaerde.

DALFSEN – Tijdens de kerstbomenverkoop mochten alle klanten bij Welkoop een een wens in een speciale wensboom hangen. Meer dan 200 zeer uiteenlopende wensen werden er in de boom gehangen.

‘Wat ons opviel was dat meerdere klanten een wens hadden die te maken had met de tuinvogels in de winter. Zoals een vogeltuin, een vogelparadijs of gewoon de wens dat de vogels goed de winter door mochten komen’. Aldus Jan van Leussen van Welkoop Dalfsen.
‘Dit heeft ons aan het denken gezet hoe wij deze wens kunnen vervullen. Zo kwam het idee om een vogelvoederpakket bestaande uit een voederhuis, vetbollen , pindanetjes, zonnepitten, strooivoer enz. beschikbaar te stellen aan Verzorgingstehuis Rosengaerde, zodat niet alleen de vogels er wat aan hebben maar ook de bewoners kunnen genieten van de gezellige drukte van aan en afvliegende vogels’.
Anita Bosch van de Tuinactiviteiten Club van Rosengaerde was direct erg enthousiast over het idee en vanmiddag kwam ze dan ook samen met bewoner Dhr Veltmaat het pakket bij Welkoop aan de Vesting 15 in ontvangst nemen.

Artikel delen:
Foto 1