Er komen dit jaar heel veel Friezen naar Dalfsen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Er komen dit jaar heel veel Friezen naar Dalfsen

DALFSEN –  FRIESLAND – Het kan haast niet uitblijven dat er dit jaar heel veel Friezen naar Dalfsen gaan komen. Klaas Agricola kennende gaat hij daar flink Dalfsen promoten, want alleen hij kan de Friezen vertellen (uit ervaring) hoe mooi Dalfsen is. Vrachten caravans, campers, bussen vol mensen die in Dalfsen een personeelsfeest gaan houden ( met of zonder foute boeking) , alle hotels vol, ja zelfs de Vecht vol, wat zou dat prachtig zijn.

 

Maar het kan natuurlijk niet van één kant komen. Dus Dalfsenaren: op naar Friesland, naar uw gastheer Klaas. Hij kan u prachtige tips geven waar je beslist eens moet zijn. Koppel je caravan aan en huur een Dalfser touringcar en laat uw centjes achter in het Friese Dantumadiel en ontdek hoe mooi en gemoedelijk het daar is. Fryslân heeft een bijzondere en eigenzinnige landschappelijke kwaliteit.

 

Ik denk dat ze in Dalfsen maar snel een folder in het Fries uit moeten gaan geven, toch maar een beetje promoten. Er wonen genoeg `tolken` in Dalfsen die dat wel kunnen.

Artikel delen:
Foto 1