Gezelligheidsbridge op 19 januari

DALFSEN – De Dalfser bridgeclub organiseert op vrijdag 19 januari tussen 15.30 en 18 uur in het Emmagebouw in Dalfsen opnieuw een spelmiddag voor iedereen die kan bridgen. Ook spelers zonder bridgepartner zijn welkom.

De eerste proef met deze nieuwe opzet in oktober was al een succes, maar de tweede keer in november overtrof alle verwachtingen: 45 spelers. Er is geen sprake van een competitie, dus ook geen uitslag na afloop; de ontmoeting met andere bridgers is even belangrijk als het spel zelf.

Er wordt ieder half uur gewisseld, maar men mag zelf bepalen hoeveel spellen men in die tijd wil spelen. Spelers die nog niet zo ervaren zijn krijgen alle kans om met alle kaarten open op tafel een spel nog even na te spelen. Dit alles houdt uiteraard in, dat er meer gepraat wordt dan gebruikelijk is op competitieavonden van de club, maar dat hoort er allemaal bij.

Na twee tafels is er een kwartier pauze. Wie wil meedoen moet er even voor 15.30 uur uur zijn, maar wie eerder naar huis wil kan rustig gaan. De toegangsprijs is 3 euro en een deel daarvan wordt besteed aan wat versnaperingen.

Artikel delen: