Optreden Kouwenkoor

NIEUWLEUSEN – Het Kouwenkoor is een familiekoor uit Nieuwleusen, bestaande uit neven en nichten. Ze organiseren een gezellige meezingmiddag in t’Witte Peerd. Tevens maken ze melding van hun 25 jarig jubileum in het najaar van 2018.

Meezingmiddag met Kouwenkoor in ’t Witte Peerd.

Het Kouwenkoor, familiekoor uit Nieuwleusen, gaat op zondagmiddag 11 februari a.s. van 14.30 uur – 18.00 uur weer een optreden verzorgen in zalencentrum ’t Witte Peerd te Nieuwleusen.
Het Kouwenkoor staat bekend om hun meezingers en zorgen er voor dat men een gezellige middag kan beleven. Ook dit jaar zal de gelegenheidsband Terra Nautic weer haar medewerking verlenen. Op hun prachtige muzikale klanken kan lekker worden gedanst en ook meegezongen.
Het is gebleken dat Kouwenkoor en Terra Nautic een prachtig afwisselend programma kunnen brengen waar men veel plezier aan beleefd. Entree bedraagt € 5,– inclusief een kopje koffie/thee. In de pauze zal er weer een verloting zijn met mooie prijzen.
Het wordt dit jaar voor het Kouwenkoor een bijzonder jaar want ze bestaan al vijfentwintig jaar. Dat is uniek voor een familiekoor. Zoals de plannen nu zijn, zal er in het najaar meer aandacht aan het jubileum worden geschonken. Natuurlijk zal dat op feestelijke wijze en zeker met muziek en zang, worden gevierd.

Artikel delen: