De Grootste Silent Disco van Overijssel in Dalfsen! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

De Grootste Silent Disco van Overijssel in Dalfsen!

DALFSEN – Op Zaterdag 30 juni vindt de eerste editie van de Grootste Silent Disco van Overijssel plaats. Op het terrein van Vechtival Outdoor wordt hiervoor een speciale area ingericht.

Bij een Silent Disco draait de DJ muziek, maar zijn er nergens speakers te bekennen! Het publiek heeft namelijk hoofdtelefoons op! De muziek die de DJ draait wordt via draadloze zenders naar de hoofdtelefoons verstuurd! Eigenlijk is dit dus precies hetzelfde als een normaal feest, alleen ziet een buitenstaander slechts de danspasjes en hier en daar iemand die meezingt! Een hilarisch gezicht dus!

Vechtival Outdoor kiest naast de welbekende Mainstage (waar de muziek gewoon te horen is) voor dit geweldige concept om de doelgroep te verbreden. Hou je niet zo van Hardstyle maar ben je wel in voor een goed feestje? Dan is de Silent Disco Area echt wat voor jou! Het is daarom ook mogelijk om te kiezen voor een Silent Disco Only ticket! Koptelefoon op en gaan!

Naast het verbreden van de doelgroep heeft dit natuurlijk als voordeel dat de omwonenden minder geluidsoverlast zullen ervaren. In tegenstelling tot andere jaren is er op deze manier nog maar één soort muziek hoorbaar (Mainstage-Hardstyle). Dit podium wordt dit jaar tevens verder van de woningen geplaatst. Alles voor de buurtjes!

Wil jij er bij zijn op 30-6-2018 scoor dan vanaf 8 maart om 19.00 je tickets via www.vechtival.com. Let op! De Silent Disco Only tickets worden maar zéér beperkt aangeboden. Wees er dus snel bij en verzeker je van een koptelefoon op zaterdag 30 juni.

Programma Silent Disco
Het programma is nog niet volledig maar geloof ons, dit wordt echt een super te gekke party! O.a. met het Foute Uur, Meezing festijn, Request Party, 90’s – now en meer! Voor elk wat wils!

Via onderstaande link kun je aangeven of je geïnteresseerd bent of er heen gaat. Klik één van de opties aan en blijf als eerste op de hoogte van alle ins en outs! www.facebook.com/events/789854537866257/

Tot ziens op Zaterdag 30 juni!

Video 1
Video: Silent Disco Dalfsen 2018 promo
Artikel delen: