Uitnodiging inloopavond isolatie

DALFSEN – 8 februari voor Pleijendal en Polhaar-Oost. De werkgroep Bewust Wonen van duurzaamheidsvereniging Groen Gebogen is al een tijdje bezig met Buurkracht in Pleijendal en Polhaar-Oost. De afgelopen weken waren zij weer actief.

Maar liefst 30 huishoudens hebben gebruikt gemaakt van de gratis warmtescan die is aangeboden.  De inwoners die mee hebben gedaan aan de actie kunnen aan de hand van de gemaakte warmtebeelden zien hoe het met hun woning is gesteld. En misschien zijn er ook nieuwe vragen. Wat kun je precies verbeteren met isolatie? Wat komt daar bij kijken en wat kost dat? Hiervoor organiseert de werkgroep een inloopavond. Iedereen is welkom, ook als je geen warmtescan hebt laten maken.

 

Inloopavond Isolatie
Donderdag 8 februari, vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in ’t Gruthuuske (Pleijendal 7). Je kunt er terecht om vragen stellen over de warmtebeelden van je huis. Ook geeft het bedrijf Duits uitleg over isolatie mogelijkheden.

 

Henk Luning van de werkgroep was nauw betrokken bij de selectie van de isolatiebedrijven. “We hebben verschillende leveranciers in de regio benaderd en hun offertes vergeleken en getoetst aan een uitgebreide criterialijst. Van prijs en kwaliteit tot duidelijkheid van de offertes. Leverancier Duits kwam als beste uit de test.

 

Aanmelden
Wie interesse heeft, kan terecht op buurkracht.nl/pleijendal of buurkracht.nl/polhaar-oost om zich aan te melden voor de inloopavond of om direct een persoonlijke offerte op te vragen.

 

Meer informatie
Neem voor meer informatie gerust contact op via bewustwonen@groengebogen.nl met het buurtteam (JanRijn Askes, Marjel Das, Janneke Dijkhof, Frankwin Faber, Jeroen Holterman, Ali Kamphuis, Henk Luning, Thijs Mosterman en Jan Nijman). Of voor meer informatie over Buurkracht met buurtbegeleider Rana Berends rana@buurkracht.nl.

Artikel delen: