Jeugdkamp Belgie komt naar Nederland - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Jeugdkamp Belgie komt naar Nederland

LICHTMIS – Jeugdkamp België carper vissen, (op de foto Frederic Schaumburg) komt naar Nederland. In 2018 trekken wij voor het eerst naar Nederland en dit meteen naar een echt Nederlands topwater, ‘De Koperen Plas’, naast de Koperen Hoogte bij de Lichtmis Zwolle. Dat is van 6 tot 10 augustus dit jaar.

Gedurende een ganse midweek hebben wij het volledige complex ter onzer beschikking, wat een heleboel mogelijkheden geeft om er een fantastische week te beleven samen met 16 enthousiaste deelnemers.

 

Van maandag tot vrijdag zal er gevist worden op acht 2-persoonsstekken die zich rondom het water zijn aangelegd. Als je wenst samen te zitten met iemand op één stek, kan je dit aangeven op het inschrijvingsformulier. Wij zorgen er dan voor dat jullie samen het kamp kunnen doorbrengen op één stek.

Maandagochtend wachten wij alle deelnemers op bij de ingang van het domein. Na een korte kennismaking en het overlopen van het reglement, worden de stekken geloot en kan iedereen zich naar de stek begeven om zich klaar te maken voor een (hopelijk) visrijke midweek.
Geen stress over wat je die dat gaat eten, want ‘s ochtends en ‘s avonds wordt er een maaltijd op de stek geleverd, gemaakt door de professionele keuken van ‘De Koperen Hoogte’, het aanliggende hotel.

Grote diepteverschillen die veel vis-technische mogelijkheden bieden, in combinatie met een mooi visbestand en comfortabel aangelegde stekken met enkele luxe voorzieningen, zijn volgens ons de perfecte mix voor een geslaagde en leerrijke visvakantie onder leeftijdsgenoten.

De ganse week zal je als deelnemer bijgestaan worden door onze uiterst professionele TCC Crew, waarbij je met al je vragen rondom het karpervissen terecht kan.
Samen met onze begeleiders zullen wij er een aangename en leerrijke midweek van maken!

Dalfsennet hoopt daar bij te kunnen zijn voor een reportage, dat is vast wel leuk voor onze visliefhebber en verslaggever fotograaf Johan Bokma

 

Op bijgaande foto is de goede leerling  van Belgie afgebeeld. Vandaag waren ze op de karperbeurs in Zwolle.

Foto's 3
Jeugdkamp Belgie komt naar Nederland - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Jeugdkamp Belgie komt naar Nederland - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: