Muzinder met nieuwe muzikale voorstelling  LAIS - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Muzinder met nieuwe muzikale voorstelling  LAIS

ANKUM – Op zaterdagavond 3 maart geeft Muzinder een concert in Huize Arcana te Dalfsen. Het muzikantencollectief was daar al eerder te gast met de voorstelling RATS en brengt nu een nieuwe muzikale voorstelling: LAIS.

Deze eigentijdse muzikale voorstelling, geïnspireerd op twaalf Middeleeuwse LAIS (korte verhalen op rijm) is op muziek gezet door gitariste en componiste Annette Kruisbrink. Muzinder neemt u mee in naar een sprookjesachtige wereld, waarin keltische helden en feërieke verschijningen de boventoon voeren. Waar ridders strijden voor hun onbereikbare geliefden en jonkvrouwen nog vurige liefdesbrieven schrijven. Het onderwerp liefde is als een parelketting aaneengeschakeld in de twaalf Lais, waarbij elke parel net een andere kleur heeft. De voorstelling duurt één uur en na afloop is gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje.

De uitvoerenden zijn Franka van Essen-zang, Annette Kruisbrink- gitaar, Mirjam Altena-fluit en Rivke van der Staak- cello.

Het concert begint om 20.00 uur in Huize Arcana,  Ankummerdijk 6, Dalfsen. Kaarten kosten in de voorverkoop €12,50  en zijn verkrijgbaar via www.muzinder.nl of mail naar info@muzinder.nl. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is reserveren aanbevolen.

Er is tevens gelegenheid om de expositie Landschappen, met schilderijen van Tali Farchi te bezichtigen. Meer informatie over de kunstenaar is te vinden op www.talifarchi.com

Artikel delen: