Met Green Shoes “de horte” op

DALFSEN – 3 maart Wandeling naar Landgoed de Horte (13 km.) met Green Shoes met gids. Op 3 maart kunt u met wandelvereniging Green Shoes weer “de hort” op. We beginnen het seizoen met een eerste wandeling naar Landgoed “De Horte”.  Maar eerst nemen we nog een kijkje bij andere landgoederen door langs Landgoed Den Berg en Landgoed Den Aalshorst te lopen.

Op de terugweg nemen we nog een stukje Mataram mee. Op de landgoederen zijn veel oude, dus dikke bomen te vinden en we komen ook nog langs een paar grensbomen. Er is ook vergaande glorie te zien in de vorm van een berceaus. De wegen en paden waar we over lopen zijn soms ook al eeuwen oud, zoals De oude Vechtsteeg. De landgoederen zijn door de jaren heen weinig veranderd. Dus veel historie is bewaard gebleven en u loopt over prachtige paden. Er is in de eerste helft een horecagelegenheid en in de tweede helft een mooie tuin waar we onze boterham op kunnen eten.

Vergeet niet eten en drinken voor onderweg mee te nemen ook al is er horeca onderweg.

We verzamelen tussen 10:00 en 10:30 in Het Oude Station, Stationsweg 4 7722 HA Dalfsen. We vertrekken daar om half elf. Deelname aan deze tocht kost 3 euro (leden 1 euro) en kan voldaan worden voor aanvang van de tocht. Bij verhindering op de dag zelf kun je contact opnemen met 06-22059443 (Jan Bredewold). Je loopt mee op eigen risico. Bij 3 deelnemers of minder mag de gids de tocht annuleren.

JE MOET JE WEL OPGEVEN VOOR DEZE TOCHT!

Eventueel via onderstaande link.

http://www.greenshoes.nl/wandelagenda/de-horte-op/

Artikel delen: