Opfriscursus Verkeersregels - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Opfriscursus Verkeersregels

DALFSEN – Er is nog plaats voor enkele cursisten. VVN Dalfsen organiseert in opdracht van de gemeente Dalfsen een gratis opfriscursus over de (nieuwe) verkeersregels. Deze vindt plaats op woensdag 7 maart van 19.30 tot ong. 21.30 uur in de Trefkoele+.
Bent u een ervaren automobilist en hebt u al jaren rijervaring?

Prima! Maar misschien hebt u uw rijbewijs al tien, twintig of dertig jaar geleden gehaald en toen was de wereld nog overzichtelijk.
We merken allemaal dat het verkeer steeds drukker wordt en dat de verkeersregels voortdurend veranderen. Er komen nieuwe borden en strepen op de weg, verhoogde uitritten, voetgangersgebieden en fietsstraten, de brommer en speedpedelecs moeten soms op de rijweg en ga zo maar door.
Misschien is het tijd om uw kennis van de belangrijkste verkeersregels weer eens op te poetsen en even stil te staan bij al die vernieuwingen. Want het is niet alleen belangrijk voor uzelf, maar ook voor uw medepassagiers én andere weggebruikers om goed op de hoogte te zijn van al die veranderingen. Die regels vormen immers de basis hoe veilig met elkaar om te gaan in het verkeer.
Deze cursus wordt gegeven door een erkend rijinstructeur en opgave kan via de mail bij
evertgoldsteen@planet.nl of janny.wienen@kpnmail.nl

Artikel delen:
Foto 1