Overname Fysiotherapie Nieuwleusen/Balkbrug - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Overname Fysiotherapie Nieuwleusen/Balkbrug

NIEUWLEUSEN – Overname Maatschap Fysiotherapie Nieuwleusen/Balkbrug door Fysio Vechtdal Na ruim veertig jaar als fysiotherapeuten werkzaam te zijn geweest in Nieuwleusen en Balkbrug hebben praktijkeigenaren Pim van Es en Gerard van der Holst per 1 maart het stokje overgedragen aan Peter Dam

.
De praktijk in het Para Medisch Centrum Nieuwleusen en Zorgplein Balkbrug zal verder gaan onder de naam FYSIO VECHTDAL.
Peter Dam, uit het bankwezen afkomstig, besloot tijdens de kredietcrisis een carrièreswitch te maken en de deeltijdstudie Fysiotherapie te volgen. Na succesvolle afronding van de studie kwam hij met Pim van Es in contact en startte in september 2015 voor de maatschap in Nieuwleusen. Aangezien de wens van een eigen praktijk runnen al langer bij hem aanwezig was, is hij met de heren in gesprek gegaan en werd begin dit jaar overeenstemming bereikt. Peter Dam heeft ruim twee jaar kunnen ervaren hoe de praktijk en het team fysiotherapeuten zich ontwikkelde. Vanuit die ervaring wil hij met het huidige team de praktijk naar een volgend level brengen waarbij kwaliteit van de zorg en het persoonlijk contact met de patiënt centraal blijven staan. Naast de algemene fysiotherapie wil Peter de aanwezige specialismen sport-, manuele, psychosomatische, geriatrische en kinderfysiotherapie meer voor het voetlicht brengen in Dalfsen, Nieuwleusen, Balkbrug en omstreken. Breder gesteld: het Vechtdal. Naast de fysiotherapie verzorgt de praktijk tevens fitness onder begeleiding van een therapeut. Dit zal in de vorm van Gerofitness en Medische fitness worden aangeboden, voor alle leeftijden.
“We gaan met ons team op dezelfde voet verder waarbij we de nieuwe naam Fysio Vechtdal, met zijn fysiofocus en specialismen, graag presenteren en toelichten aan de inwoners van het Vechtdal. ”, aldus Peter Dam die uitkijkt naar deze nieuwe uitdaging waarbij hij ook zijn werkervaring uit het verleden goed zal kunnen gebruiken.

bijschrift foto: de vertrekkende fysiotherapeuten Gerard van der Holst (links) en Pim van Es met in hun midden de nieuwe eigenaar Peter Dam)

Artikel delen:
Foto 1