Boerenmarkt in Vilsteren

VILSTEREN – Elke 3e zaterdag van de maand van 11.00 – 16.00 uur. Het is goed toeven op het Landgoed Vilsteren. De rijke natuur en de lokale boeren zorgen samen voor mooie eerlijke producten. Samen met een 15 tal producenten uit het Vechtdal wordt vanaf zaterdag 17 maart a.s. elke maand in Vilsteren een boerenmarkt met streekproducten georganiseerd. 

 

Van 11.00 tot 16.00 uur staan lokale boeren en collega-boeren uit het Vechtdal klaar voor de liefhebber van Vechtdalproducten. De eerste markt wordt feestelijk geopend door Ilona Lagas, wethouder van de gemeente Ommen en voorzitter van Vechtdal Producten.

Er is een breed scala aan producten waaronder Lakenveldervlees en lamsvlees, zuivel, meel, kaas, eieren, pasta, brood, vis, groente, honing, kip, jam, bier en fruit. De markt begint bij restaurant De Klomp en loopt dan langs de pastorie. Gedurende het seizoen zullen producten wisselen zoals klein fruit en asperges.

De BOERENMARKT wordt een broedplaats van nieuwe ideeën, dé plek waar men heerlijke recepten uitwisselt en waar men in gesprek gaat met de producent en elkaar. Alles draait er om goed, eerlijk en smakelijk voedsel. Kortom een markt die je niet mag missen.

Noteer alvast 17 maart in je agenda, prent het in je geheugen, HOORT ZEGT HET VOORT; elke 3e zaterdag van de maand wordt een dag om naar uit te kijken. Op naar Vilsteren. De kraamhouders van BOERENMARKT Vilsteren staan zodra ze definitief bekend zijn vermeld op www.landgoedvilsteren.nl.

Artikel delen: