Geniet nu het kan: huur een stepslee

Geniet nu het kan: huur een stepslee

DALFSEN – Huur nu een stepslee voor gebruik op het ijs. Het kan nu nog. IJs in overvloed in de omgeving. Wat wij altijd doen als we niet hoeven te werken, die dingen meenemen naar de kleigaten in Windesheim. Een prachtig mooi natuurgebied. Altijd snel ijs en door de ligging ook altijd heel lang ijs. De eersten zijn al de deur uit!

Daar schaatsen ze al vanaf zondag. Huur die dingen bij Het Boskamp en neem ze mee met de auto daar naar toe of een andere plek. Bij het Boskamp worden ze, zolang er geen sneeuw ligt, niet gebruikt. Daarom is de huurprijs ook laag en het genot heel groot. Slecht 10 euro een halve dag of 15 euro voor een hele dag. Daar heb je dan een boel schik en bekijks voor.

Je kan bellen tot 12.30 uur 0529 – 432100 of na 13.00 uur 0529 – 431712. Ze hebben er 10. Voor het hele weekend betaal je 25 euro onder voorwaarde dat als er sneeuw komt ze dan weer bij Het Boskamp moeten staan.

Iedereen kan het, je kan er ook niet mee vallen. Zorg alleen voor schoenen met een ruwe ondergrond om je flink mee af te zetten. hoe harder hoe mooier.

U moet uiteraard wel ijs uitkiezen wat verantwoord is, dat is natuurlijk wel voor je eigen risico, maar dat snapt u vast.

Foto's 3
Geniet nu het kan: huur een stepslee
Geniet nu het kan: huur een stepslee
Artikel delen: