Qmusic, 3FM en meer op Grootste Silent Disco van OV - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Qmusic, 3FM en meer op Grootste Silent Disco van OV

DALFSEN – Op zaterdag 30 juni vindt de eerste editie van De Grootste Silent Disco van Overijssel in Dalfsen Plaats. Naast de Mainstage van Vechtival Outdoor wordt deze Silent Disco dit jaar voor het eerst toegevoegd. Om de Doelgroep te verbreden is er gekozen voor een diverse line up.

Bij een Silent Disco (ook wel stille disco genoemd) draait de DJ muziek, maar zijn er nergens speakers te bekennen! Het publiek heeft namelijk hoofdtelefoons op! De muziek die de DJ draait wordt via draadloze zenders naar de hoofdtelefoons verstuurd!

Wil jij samen met je vrienden dit spektakel mee maken? Kom dan op 30 juni naar Vechtival Outdoor en trek die dansschoentjes aan.

Op de line up staan onder andere Qmusic het foute uur LIVE en 3FM Dj Sander Hoogendoorn. Sander zal op 30 juni vanaf 17.00 uur, 2 uur lang plaatjes draaien. En het leuke hiervan, de bezoeker bepaalt wat hij draait tijdens deze Request Party!

Naast deze top acts zal ook voormalig radio dj Rob Toonen een leuke 90’s-NOW! show neer gaan zetten. En alsof dat nog niet alles is, Rob geeft tijdens zijn act een Gofun.nl reischeque t.w.v. 250 euro weg aan iemand tussen de 16 en 23 jaar! Even bijkomen? Zet je koptelefoon op het Lounge kanaal en zak lekker onderuit in de lounge area!

Bijgekomen? kom uit die luie stoel en zing mee tijdens het Vechtdal FM Meezing festijn, ga los tijdens “de dansplaat” met Dj Jeroen V.O en sluit af met je old school Rave dansjes tijdens Ravers Unite on Tour met Dj Hard SL.

Dit en meer tijdens de grootste silent disco van Overijssel.
Zoals je ziet, voor elk wat wils!

Naast de Grootste Silent Disco is er dit jaar ook weer de welbekende Mainstage! Hier knallen vanaf 14.00 de beste locals de fijnste Hardstyle beats door de speakers! Hier moet je bij zijn!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 8 maart om 19.00. Via onze website www.vechtival.com scoor jij als eerste de Earlybird tickets met korting! Het is mogelijk om een Silent Disco Only ticket te bemachtigen.
Ben je niet zo van de hardere Dance muziek dan is dat dé oplossing! Verzekerd zijn van een koptelefoon? Wees er snel bij op 8 maart want er zijn nog slechts 200 koptelefoons te reserveren!

Tot ziens op zaterdag 30 juni!

INFO www.vechtival.com
FB Event Silent Disco: https://www.facebook.com/events/789854537866257
FB Event Vechtival: https://www.facebook.com/events/706545722888741

Artikel delen: