Brocante Lente Fair op Den Alerdinck - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Brocante Lente Fair op Den Alerdinck

LAAG ZUTHEM – Op 10 en 11 mei verkoop van producten ‘die van een huis een thuis maken’. Brocante Lente Fair bij Landgoed Den Alerdinck. Landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem is donderdag 10 (Hemelvaartsdag) en vrijdag 11 mei het toneel voor de Brocante Lente Fair. Standhouders bieden op het sfeervolle landgoed net iets ten zuiden van Zwolle stijlvolle, gezellige, romantische en antieke waar aan.

De Brocante Lente Fair is beide dagen van 10.30 uur tot 16.30 uur geopend voor publiek. U moet wel  entree betalen de prijs  valt nog wel mee, en toegangskaarten kunnen aan de kassa worden gekocht. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel Stichting Kinder Kankervrij (KiKa).

 

Op de fair op het landgoed zijn voornamelijk spullen van antiekmarkten uit Frankrijk en België te vinden. De stijl is wat ‘sleets’, hetgeen inhoudt dat de antiek doorleefd is. De woonproducten zijn een selectie uit een verscheidenheid van stijlen en periodes. Denk aan vrouwelijke boudoirs, charmante speelgoed, prachtige meubels, kerkrelikwiën en nog veel meer.

 

‘Deze producten zijn de details die van een huis een thuis maken. Niet per se perfect, want wij zien de schoonheid van imperfectie’, aldus Sandra Top van de Stichting Stal 135, organisator van meerdere brocante fairs in Nederland.

 

Over Stichting Stal 135

Stichting Stal 135, een team van enthousiaste vrijwilligers, is inmiddels een begrip als het gaat om het organiseren van brocante fairs op bijzondere locaties. De stichting werkt en denkt vanuit een maatschappelijk belang. Brocante is de laatste jaren onveranderd populair. Zeker de markten kunnen rekenen op veel belangstelling.

 

Over Landgoed Den Alerdinck

Landgoed Den Alerdinck is een particulier landgoed uit 1427 en gelegen in Laag Zuthem in de gemeente Raalte en nog geen 15 kilometer vanaf Zwolle.

Foto 1
Artikel delen: