Expositie Jan Kremer in Anjerpunt  - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Expositie Jan Kremer in Anjerpunt 

HOONHORST – Van maart tot en met 30 april exposeert de Hardenbergse schilder Jan Kremer in de serie “Kunst uit het Vechtdal” in Anjerpunt Hoonhorst. Jan is vanaf september 2013, per toeval, gaan schilderen. Hij wist er niets van, behalve dan dat het hem leuk leek. Hij is gewoon begonnen en heeft gaandeweg zijn kennis opgedaan.

Hij heeft vooral veel geleerd van Lorette Hommels, die hem les gaf in het atelier van Joke Waterink. Jan geniet van het schilderen en kan zijn gevoel kwijt op het doek. Doek, verf en kwasten doen veel met hem.

Jan schildert in acrylverf. Strandgezichten, pop-art, stillevens, portretten, dieren, landschappen in herfst en winter, hij probeert te schilderen wat hij mooi vindt. Een aantal schilderijen heeft hij op één paneel gemaakt. Inmiddels heeft hij al een aantal exposities gehad.

Jan Kremer woont in Hardenberg vlakbij de Vecht en loopt bijna dagelijks al genietend door het mooie Vechtpark bij Anjerpunt “De Koppel”. Openingstijden expositie in maart: maandag t/m woensdag van 13.30 – 17.00 u, donderdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 u; in april dagelijks van 10.00 – 17.00u.

 

 

Foto's 2
Expositie Jan Kremer in Anjerpunt  - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: