Inzamelen hout voor Paasvuur weer gestart. - Foto: Wim
Foto: Wim

Inzamelen hout voor Paasvuur weer gestart.

HOONHORST – Afgelopen zaterdag is de start gemaakt met de mogelijkheid takhout te brengen voor het paasvuur in Hoonhorst. Ook dit jaar komt het paasvuur te staan aan de Marsweg op het land van de familie Neplenbroek, maar denk er om. Ook nu zijn regels opgesteld t.a.v. de inname van snoeimateriaal. We zetten deze regels nog even opnieuw voor u op een rijtje:

 

  1. Inname vindt uitsluitend plaats op zaterdagochtend 17 maart en 24 maart 2018 tussen 8.30 en 12.00 uur. De organisatie bepaalt of de weersomstandigheden en terreingesteldheid de inname daadwerkelijk toelaten.

 

  1. Aan het aangevoerde snoeimateriaal worden de volgende strikte eisen gesteld:

Alleen vers, houtachtig, bovengronds snoeimateriaal met een maximale diameter van 10 cm wordt geaccepteerd.

Ondergrondse stronken van zowel bomen en struiken, evenals bladafval, grond, zand en graszoden worden niet geaccepteerd.

Verontreinigingen als kunststof, metalen, constructie-/tuinhout, steen, puin of anderszins worden niet toegelaten.

 

  1. Ladingen die niet geheel voldoen aan de gestelde criteria of met verontreinigingen als voornoemd worden in zijn geheel geweigerd.

 

  1.  Dit jaar is het niet toegestaan om containers met snoei afval te brengen. platte wagens, aanhangers, en dergelijke is wel gewoon toegestaan. bij twijfel kunt u bellen met het volgende nummer 0610324914.

Genoemde bepalingen vloeien rechtstreeks voort uit toepasselijke milieuwetgeving.

 

Artikel delen:
Foto's 2
Inzamelen hout voor Paasvuur weer gestart. - Foto: Wim
Foto: Wim