Johannes Passion door Jongenskoor Dalfsen 17 maart - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Johannes Passion door Jongenskoor Dalfsen 17 maart

DALFSEN – ‘Kreuzige, kreuzige!’ Het felle karakter van het Johannes evangelie is door Johann Sebastian Bach vertolkt in een dynamisch oratorium. En dat spreekt de jongens van Jongenskoor Dalfsen wel aan! Op zaterdag 17 maart zal Jongenskoor Dalfsen, onder leiding van Henk Ophoff, voor de tweede maal de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach uitvoeren.

 

Na het succes van vorig jaar is het koor gemotiveerd om ook de uitvoering van dit jaar kwalitatief hoogwaardig neer te zetten. De Johannes Passion door een jongenskoor. Dat is uniek voor Dalfsen en uniek in Nederland.

 

Barakensemble Accordo Isaglia zal medewerking verlenen, evenals de solisten Daniël van Kessel (evangelist), Coert van den Berg (Christuspartij), Erjan van der Velde (countertenor), Erik Slik (tenor, aria’s) en Daniël Vecht (bas, aria’s). De sopranenpartijen worden natuurlijk door de talenten van het jongenskoor uitgevoerd.

 

Het concert vindt plaats in de Grote Kerk te Dalfsen. Aanvang van het concert is om 19:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: https://www.ticketkantoor.nl/shop/jp2018.

Kijk voor meer informatie op www.jongenskoordalfsen.nl of op onze facebookpagina!

Artikel delen:
Foto 1