‘Man zoekt partner’ - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

‘Man zoekt partner’

HOONHORST – SAAM Welzijn organiseert in samenwerking met Dating Oost een vervolg op de eerder georganiseerde bijeenkomst ‘Man Zoekt Vrouw’. Op 22 maart om 19.00 uur zijn mannen in de leeftijd van 30 t/m 75 van harte welkom in zaal Kappers in Hoonhorst voor een workshop in het kader van ‘Man Zoekt Partner’.

Als man kan het lastig zijn om een partner te vinden, niet iedereen loopt zijn liefde letterlijk tegen het lijf. Nu zijn er tegenwoordig voldoende datingsites waar iedereen zich voor kan aanmelden, maar niet iedere datingsite heeft het daadwerkelijke doel mensen te verbinden. Hierdoor betalen mensen vaak veel geld, zijn er geen passende partners of wonen zij ver weg.

Er komen nog steeds signalen binnen bij de medewerkers van SAAM Welzijn dat er veel zoekende alleenstaande mannen in de gemeente Dalfsen zijn. Daarom wordt er een vervolg gegeven aan de avond van vorig jaar. Dating Oost zal veel praktische informatie geven over de mogelijkheden die zij bieden. Dating Oost is een datingsite waarbij mensen verbinden centraal staat en is gericht op het Oosten van Nederland. De workshop is gericht op online daten, zij geven tips en adviezen en is er ruimte om vragen te stellen.

De avond start om 19.00 uur met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Van 19.30 – 20.30 is de workshop, daarna is er gelegenheid om vragen te stellen en is er vol op tijd om met elkaar na te praten. De kosten van deze avond zijn € 7,50.

Voor vragen of aanmelden kunt u mailen naar mzandink@landstede.nl of bellen naar 088-8508800

Artikel delen:
Foto 1