Dalvo Dames 1 gaat ervoor - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Dalvo Dames 1 gaat ervoor

DALFSEN – Eindelijk was het dan zover. Afgelopen zaterdag speelden de dames van Toyota van Leussen voor het eerst dit seizoen tegen Set-Up uit IJsselmuiden. Dit team staat momenteel op de derde plek in de competitie.

Op papier een mooie wedstrijd, maar op het veld ook! Dalvo begon de eerste twee sets sterk en kon deze dan ook vrij makkelijk binnenhalen met 25-12 en 25-18. De derde set gaf Set-Up iets meer tegengas, maar Dalvo liet zich niet gek maken. Door hun eigen gecontroleerde spel werd ook deze set gewonnen met 25-22. De laatste set van de wedstrijd begon Dalvo weer goed en liep al gauw wat punten uit. Voor het eerst dit seizoen werd er bij Dalvo een andere spelverdeelster ingezet. Het team moest hier wel even aan wennen en dit kwam het spel niet ten goede. Verschillende taken werden ineens niet meer goed uitgevoerd. Maar Dalvo pakte de draad net op tijd weer op en won daardoor de laatste set met 26-24.

Een mooie overwinning waarbij Dalvo opnieuw de volle 5 punten binnenhaalt en een stapje dichterbij het kampioenschap komt! Zaterdag 24 maart speelt Dalvo Dames 1 om 13:00 uur in Nieuwleusen. Supporters zijn van harte welkom!

Foto's 2
Dalvo Dames 1 gaat ervoor - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: