In de voetsporen van Krishnamurti  (13 km)

In de voetsporen van Krishnamurti  (13 km)

DALFSEN – OMMEN – Op 24 maart organiseert Green Shoes Dalfsen een wandeling krijgt over  de geschiedenis van de theosoof Krishnamurti. Theosofie is een religieuze filosofie die stelt dat alle religies pogingen van een goddelijke macht zijn om de mensheid tot grotere perfectie te brengen. In de jaren 20 en 30 organiseerde Krishnamurti sterkampen op het landgoed Eerde in Ommen. 

Mensen vanuit de hele wereld kwamen naar Ommen voor zijn toespraken. U bezoekt de plekken waar dat allemaal heeft plaatsgevonden.

Het is niet alleen een culturele wandeling, maar u wandelt ook door de prachtige omgeving van het landgoed Eerde en ook daar valt wat over te vertellen.

Enkele “huishoudelijke mededelingen”:  Onderweg is er horeca, maar neem voldoende eten en drinken mee voor onderweg. Het wandeltempo is ongeveer 4,5 km per uur, maar door uitleg en een verhaaltje duurt de tocht tot aan het eind van de middag.

U wordt tussen 10:00 en 10:30 bij Spoor 7 Stationsweg 35 in OMMEN verwacht. Als u vanuit Dalfsen geen vervoer hebt kunt u met me mee rijden. Wel even vermelden bij de opgave.

Opgave voor deze wandeling is verplicht.  U kunt dit doen via onze website; www.greenshoes.nl; per mail: info@greenshoes.nl of per telefoon: 06-48434468

Deelname aan deze tocht kost 3 euro (leden 1 euro) en kan voldaan worden voor aanvang van de tocht. Bij verhindering op de dag zelf kun je contact opnemen met 06-22059443(Jan).Je loopt mee op eigen risico. Bij 3 deelnemers of minder mag de gids de tocht annuleren

Artikel delen: