De voorloper (10km) vrijdag 30 maart 2018

De voorloper (10km) vrijdag 30 maart 2018

LEMELE – De wandeling is op papier bedacht voor de Imminkhoeve wandeling in september aanstaande. Op 30 maart loopt u de route voor met een gids. De route loopt vanaf de Imminkhoeve over de Lemeler en Archemerberg. U komt over stuifzand gebieden, langs de Leeuw, het Ravijn en de Dikke Steen en natuurlijk op de top van de Lemeler en de Archemerberg en terug over de Lemeler es.

In de tweede helft is er een horeca. Vergeet niet eten en drinken voor onderweg mee te nemen ook al is er horeca onderweg
We verzamelen tussen 12:30 en 13:00 in Het oude Station Stationsweg 4 7722 HA Dalfsen. We vertrekken daar om 13:00 uur met de auto naar de startplaats in Lemele. Kom je met de trein of heb je geen vervoer dan kun je meerijden vanaf Het Station in Dalfsen. Wel even melden bij opgave.

Leden van Green Shoes hebben voor deze keer voorrang bij het aanmelden. Niet leden kunnen 2 weken voor de datum van de tocht aanmelden. Wellicht toch maar lid worden van Green  Shoes? Deelname aan deze tocht kost 3 euro (leden 1 euro) en kan voldaan worden voor aanvang van de tocht.

Opgave voor deze wandeling is verplicht.  U kunt dit doen via onze website; www.greenshoes.nl; per mail: info@greenshoes.nl of per telefoon: 06-48434468

 

Bij verhindering op de dag zelf kun je contact opnemen met 06-22059443(Jan)

Je loopt mee op eigen risico

Bij 3 deelnemers of minder mag de gids de tocht annuleren.

Artikel delen:
Foto 1