Camping de Bosvreugd verkocht

Camping de Bosvreugd verkocht

OUDLEUSEN – Camping de Bosvreugd eigendom van de heer van de Vegte ( het stikt daar van mensen die daar van de Vegte heten) is verkocht. De camping ligt tegenover camping De Stuw van Anton van de Vegte en zijn broer Joop. Dat is dus een heel ander bedrijf. Heel vroeger hoorde alles bij elkaar, ook dat park daar tegenover wat nu het Lodgepark is.

Het park de Bosvreugd is verkocht aan 2 plaatselijke ondernemers. Logisch dat de heer van de Vegte het een keer van de hand ging doen, want ook zijn jaren tellen door, hij is ondertussen de jongste ook niet meer. Sommige huisjes en  caravans welke nu nog op het park staan zijn ook deels gedateerd. Ook de woning waar de heer van de Vegte nu in woont, wordt bij het park aangetrokken en het eerste nieuwe huisje wat op het park zal worden gebouwd is voor hem, hij krijgt de primeur daar te gaan wonen.

De ligging van het park is gigantisch mooi, gewoon een gouden plek, mooi aan de Stuw, aan fietspaden- en routes waar heel veel toeristen langs komen. Het stond al een aantal jaren te koop en makelaar Bernhard Kootstra heeft hier al een een prachtig plan voor laten ontwikkelen. Of het dit plan uiteindelijk gaat worden, dat is nog niet duidelijk.

 

Artikel delen:
Foto's 3
Camping de Bosvreugd verkocht
Camping de Bosvreugd verkocht