Uit gaan voor ouderen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Uit gaan voor ouderen

Er is nog plaats voor ouderen bij het matinee met Cor Bakker op 30 april in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Ook voor ouderen die hier graag bij willen zijn en zelfstandig willen komen, zijn van harte welkom. Een mooie manier om kennis te maken met Stichting Vier het Leven.

Met of zonder begeleiding
Met begeleiding wordt u opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven, u wordt bij het theater verwelkomt met koffie of thee en na afloop een drankje met borrelhapje. En uiteraard wordt u weer veilig thuis gebracht. Zo geniet u samen met anderen van een middagje uit.
Wilt u op eigen gelegenheid komen, dat is ook mogelijk. Aanmelden gaat via Stichting Vier het Leven.

Cor Bakker & Vrienden.
Chansonnier Philippe Elan en zanger Gerard Alderliefste brengen de mooiste, leukste en bekendste liedjes ten gehore van o.a. Jacques Brel, Wim Sonneveld, Drs P. en Ramses Shaffy. Dit alles wordt begeleid en gepresenteerd door de bevlogen pianist Cor Bakker. Een voorstelling waarna u gegarandeerd met een blij gevoel naar huis gaat!

Dit matinee is speciaal voor ouderen.
Via de website www.4hetleven.nl of telefonisch 035-524 51 56 melden ouderen zich aan. Kosten zitten er wel aan.

De kracht van Vier het Leven zit in de menselijke aanpak, de persoonlijke aandacht en het wegnemen van drempels. De begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal inbegrepen. De vrijwilligers zijn zelf cultuurliefhebbers. Zij bieden deze ondersteunende arm en individuele aandacht die nodig is om samen te kunnen genieten.

Artikel delen: