Concours Hippique weer aan de Ruitenborghstraat - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Concours Hippique weer aan de Ruitenborghstraat

DALFSEN – Landelijke Rijvereniging (LR) De Vechtruiters en Ponyclub Dalfsen houden zaterdag 21 en zondag 22 april weer hun jaarlijkse concours. Op het evenemententerrein aan de Ruitenborghstraat te Dalfsen zullen deze dagen vele ruiters en amazones van verschillende verenigingen aan de start verschijnen. Op zaterdag is de beurt aan de paarden, op zondag de pony’s.

Op zaterdag is er zowel springen als dressuur in alle klasses te aanschouwen.
De combinaties beginnen om 09.00 uur met het BB 90 springen en aansluitend volgen de rubrieken B, L, M, Z en ZZ. Voor de dressuur begint het ochtendprogramma om 9.00 uur met de klasses B, L1 en L2. Het middagprogramma dressuur begint om 13.00 uur met de klasses M1, M2, Z1 en Z2.

Op zondag starten de pony’s vanaf 09.30 uur tot het einde van de middag. Er wordt dressuur gereden en gesprongen door ruiters en amazones in de leeftijd van zes tot achttien jaar. De combinaties konden zich inschrijven voor de  Bixie dressuurwedstrijd in de klasse AA, A en B1 of voor de dressuur klasse B t/m M2. Daarnaast vinden er springwedstrijden plaats in de klasse BB en B t/m Z Klassiek.

Jeroen Spoolder staat bekend om zijn mooie foto’s. Ook dit jaar komt hij weer bij ons fotograferen. De foto’s kunnen na afloop besteld worden op zijn website www.spoolder.net.

Samen met de vele vrijwilligers doen de leden van LR. De Vechtruiters en Ponyclub Dalfsen er alles aan om er gezellige en sportieve dagen van te maken. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis! (aanvangstijden onder voorbehoud)

Foto's 2
Concours Hippique weer aan de Ruitenborghstraat - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: