In Polhaar -West wordt geld verdiend - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

In Polhaar -West wordt geld verdiend

DALFSEN – In Polhaar -West wordt geld verdiend. Hoe? Kom naar de infoavond van 19 april as.in het Gruthuuske om 20.00 uur.  De werkgroep Bewust Wonen van de duurzaamheidsvereniging Groen Gebogen heeft in deze wijk borden geplaatst bij woningen die zonnepanelen hebben, of isolatiemaatregelen hebben gedaan.

Wanneer je door de wijk fietst of wandelt vallen de borden gelijk op. Des te interessanter is het om nu ook de besparing te lezen. Voor de buren in deze wijk die meer willen weten over energiebesparende maatregelen aan de woning, kom donderdag as om 20.00 uur naar het Gruthuuske, Pleijendal 7.  Wat gaan we doen? Een woning is doorgelicht op energiebesparing en daar wordt uitgebreid over verteld door een extern bureau. En een zonnepanelenleverancier komt het een en ander vertellen en gaat in op allerlei vragen. Kortom: wees erbij.

 

Meer informatie
Voor meer informatie zie buurkracht.nl/polhaar-west. Hier houdt het buurtteam je op de hoogte van zijn acties en activiteiten. Op deze site kunnen bewoners van Polhaar-West ook laten weten of ze bij de bijeenkomst aanwezig zijn (dit is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie). Inwoners van Dalfsen die niet in Pleijendal, Polhaar-Oost of Polhaar-West wonen en ook samen in hun buurt energie willen besparen, zijn ook van harte welkom of kunnen contact opnemen met Eline Liezen via eline@buurkracht.nl.

 

 

Artikel delen:
Foto 1