Met een Averboysballon de lucht in

HEINO – Met een Averboysballon de lucht in Inschrijving ballonfestijn Averboys giet begin. Vriendengroep de Averboys, die zijn oorsprong vindt in de agrarische sector, organiseren ook dit jaar weer het ballonnenfestijn. Als de weersomstandigheden het toelaten, gaat op vrijdag 22 juni vanaf het terrein bij zwembad de Tippe een vijftal prachtige ballons de lucht in

De avond begint om 19.00 uur met een demonstratie van een schapendrijver en de wereldberoemde Clown Knapie is ook van de partij. Ook is er vertier in het zwembad met discozwemmen en een survivalbaan en andere leuke spelletjes. Zo rond de klok van 20.00 uur komen de vijf ballonnen het terrein op en worden ze vakkundig klaargemaakt voor de vlucht. Spreekstal Meester Bernard Blom zal deze avond voorzien van de nodige nuttige informatie en maakt tevens bekend wie van de bezoekers de verloting van de gratis ballonvaart heeft gewonnen.

 

Er worden 2 ballonvaarten beschikbaar gesteld, één door de Averboys en één door de Vrienden van De Tippe. Misschien maak jij wel kans om op deze avond een ballonvaart te winnen. Bezoekers kunnen tijdens deze avond genieten van een hapje en een drankje. De entree van het Ballonfestijn is elk jaar gratis.

De inschrijving is inmiddels gestart. Opgave kan bij Gait Groot Beumer, telefoon 06 2059 0124 of e mail gb.grootbeumer@kpnmail.nl.

Artikel delen: