Sing for the KING - Foto: Geert Bistervels
Foto: Geert Bistervels

Sing for the KING

DALFSEN – ‘Sing for the KING’ is een interkerkelijke Sing-in in Dalfsen die gehouden wordt in de tent van de Oranjefeesten op zondagmorgen 29 april 2018. Sing for the KING is georganiseerd door het Platform Evangelisatie in samenwerking met de Oranjevereniging. Mensen van de verschillende kerken in Dalfsen doen mee.

 

Er zal veel gezongen worden, afgewisseld met gebed, Bijbellezing en een korte verbindende tekst, gepresenteerd door Marion Lutke. Het thema is: ‘Hoop op de Koning’. Spreker is dit jaar Mr. Cor Verkade uit Gouda. Cor Verkade is zelfstandig ondernemer en voorzitter van Stichting ‘De Bijlmerkerk’. Hij is betrokken bij het ‘Zorgnet Roemenië’ dat hulp biedt aan de armsten in dat land. De collecte die gehouden wordt zal daaraan – na aftrek van de onkosten – in zijn geheel voor worden bestemd.
Onder leiding van Wim de Wolf (piano) zal een gelegenheidsband de samenzang begeleiden: Marjolein Dekker, Hèlène Krale, Dorien Jansen, Sharon Buitenhuis, Mirjam Jansen (zang), Jan Kramer (gitaar), Esther Eilander (dwarsfluit), Hans de Jong (viool), Gerriën Groen (basgitaar) en een drummer. Kinderen mogen bij de kinderliederen naar voren komen om mee te zingen. Sing for the KING begint om 9.30 uur. De tent gaat om 9.00 uur open. Na afloop om ongeveer 10.45 uur wordt koffie, thee en limonade aangeboden en is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. Iedereen is welkom!
Meer info: 0529-434203

Artikel delen:
Foto 1