USV erg effectief tegen SVV ’04 (5-2) - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

USV erg effectief tegen SVV ’04 (5-2)

NIEUWLEUSEN – Zoals zo vaak dit seizoen was USV weer baas in eigen huis. Door een ruime zege op de fusieclub uit Schoonebeek heeft USV de veilige haven in 3C nu helder in zicht. De medische staf van USV had met succes gesleuteld aan de kwakkelende Leon Kooiker. De creatieve aanvaller won in de 11e minuut een kopduel waarna Ron Meijerink hard en laag raak schoot (1-0).

 

Tien minuten later was zijn voorzet eigenlijk te scherp voor Thijmen Stegeman. Maar die bedacht een onnavolgbare truc. Achter het standbeen langs hakte de onvermoeibare middenvelder de bal via de onderkant van de lat langs de volkomen verraste doelman Dennis Bos (2-0). Terwijl het applaus nog klonk voor deze geniale actie, schilderde Anne de Jonge een vrije trap schitterend in de bovenhoek (2-1). Daarna had USV het lastig. Het goed combinerende SVV ’04 wilde meer. En was dreigend. Aan de andere kant kwam Leon Kooiker een teenlengte tekort om de voorsprong te vergroten.

 

De thee had USV lekker gesmaakt. Nog geen 5 minuten na rust zette de actieve Ron Meijerink energiek door over de rechterkant. Zijn voorzet was precies op maat voor Rick Timmerman (3-1). In de 51e minuut was het weer raak. Bas Chierandjoe kreeg vrij baan richting keeper Dennis Bos en schoot hard en laag raak (4-1). Net als voor rust hadden de gasten meteen weer een antwoord klaar. Jessie Rotmensen kreeg alle vrijheid om de 4-2 binnen te koppen. Sein voor SVV ’04 om op jacht te gaan naar de aansluitingstreffer. Zo bleef het een attractieve en spannende wedstrijd. Uiteindelijk gooide Jorden Zunnebeld met een fraaie kopbal in blessuretijd de wedstrijd helemaal in het slot (5-2). Zondag gaat USV op bezoek bij CEC in Emmercompascuum. Aanvang 14.00 uur. De bus voor spelers en supporters vertrekt om 11.45 uur.

Artikel delen:
Foto's 3
USV erg effectief tegen SVV ’04 (5-2) - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
USV erg effectief tegen SVV ’04 (5-2) - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto