Finaleavond Schoolvoetbal succesvol verlopen

DALFSEN – Afgelopen vrijdagavond 13 april werden voor de 25e keer succesvol de finalewedstrijden van het gemeentelijke schoolvoetbal toernooi gespeeld op het deel van SVD van Sportpark Het Gerner. 6 wedstrijden in de verschillende poules stonden gepland om deze avond te worden gespeeld.

 

De meiden en jongens stonden te trappelen in het veld om de wedstrijd te beginnen. Alle jongens en meiden waren natuurlijk vol zelf vertrouwen begonnen aan hun wedstrijd om aan het vele toegestroomde publiek te laten zien dat zij de plek in de finale verdiend hadden. Helaas kan er altijd maar 1 de winnaar zijn. Het verschil was altijd maar klein. Soms zelfs was er een verlenging nodig en 1 maal nog strafschoppen.

 

Uitslagen: Meiden C: Sjaloom Ankum – De Regenboog, 2-0.  Meiden B: De Spiegel 2 – De Polhaar 2,  2-0 na verlenging. Meiden A: Heidepark school – De Spiegel,  1-0. Jongens C: Sjaloom Ankum – Heideparkschool 2,  1-0. Jongens B: De Spiegel 2 – Cazemierschool 1,   3-3 na verlenging. De Spiegel winnaar na strafschoppen. Jongens A: Heilig Hartschool – De Polhaar,  1-0.

 

Uitzinnig van vreugde konden de kinderen de bekers in ontvangst nemen van PEC Speler, Stef Nijland, die de prijsuitreiking voor zijn rekening nam, nadat hij al verschillende malen een handtekening had gegeven en op de foto was geweest. De meiden van De Heideparkschool en de jongens van De Heilig Hart school (A-poule) mogen nu verder strijden in de regiofinale s van de KNVB. Deze wordt op 9 mei gehouden op het sportpark van de VV uit Bruchterveld. Het zou mooi zijn als de meiden en jongens ook daar weer volop worden aangemoedigd om weer een ronde verder te komen in het toernooi.

Artikel delen: