Kennismaken met Klik & Tik

Kennismaken met Klik & Tik

Steeds meer regelen we allerlei zaken via de computer, laptop of tablet. Voor sommigen lijkt dat vanzelf te gaan, anderen hebben een steuntje in de rug nodig. Bijvoorbeeld om te begrijpen wat er allemaal op het scherm kan gebeuren. Meer begrip voor de digitale ontwikkelingen en hoe je daar mee om kunt gaan. Dat is het doel van Klik & Tik.

Op drie woensdagmiddagen, te weten 2, 16 en 30 mei kunt u in de Trefkoele+, Polhaarzaal vanaf 14.00 uur kennismaken met het cursusmateriaal van Klik & Tik. We laten u graag zien hoe het werkt.

Deze introductiemiddagen zijn gratis en verplichten tot niets. Het is mogelijk in aansluiting hierop vanaf 19 september mee te doen aan de gezamenlijke bijeenkomsten. Er zijn beperkt plaatsen voor deze kennismakingsmiddagen Klik & Tik. Laat het weten dat u komt via  info@bibliotheekdalfsen.nl of 0529-432 413.

Kent u iemand in omgeving die weinig of geen internet kijkt en deze oproep niet ziet? En misschien wel belangstelling heeft? Natuurlijk kunt u dat ook aan ons laten weten.

De Senioren Computerclub Dalfsen en de bibliotheek hebben de handen ineengeslagen op computer- en internetgebied. Om iedereen die dat wil te ondersteunen. Op maat, zodat het bij u en uw wensen en mogelijkheden past.

Artikel delen: