Autobedrijf ten Have Lemelerveld genomineerd - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Autobedrijf ten Have Lemelerveld genomineerd

LEMELERVELD  – Autobedrijf ten Have genomineerd voor titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Een vakjury heeft Autobedrijf ten Have geselecteerd als een van de tien kanshebbers op de titel ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019’.

 

De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Autobedrijf ten Have, gevestigd op bedrijventerrein ’t Febriek in Lemelerveld, is doorgedrongen tot de halve finale.

 

Marco en Marga ten Have, John Schotman, Bas te Boekhorst en Jarno Jansen zijn erg blij met de erkenning: ‘Wij zijn heel trots dat wij tot de 10 halve finalisten behoren, zeker als je bedenkt dat er 3300 autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet.’

 

In de eerste selectie is door de jury onder andere gekeken naar de uitstraling van het bedrijf online. Autobedrijf ten Have is aangesloten bij het concept Autofirst en heeft de website goed voor elkaar. Website, sociale media en de reviews van klanten zijn door de vakjury bekeken. Autobedrijf ten Have scoort met de reviews een 8,9 en is haar klanten dankbaar voor de mooie reviews.

Voorgeschiedenis

Marco is begonnen als 16 jarige bij de peugeot dealer tussen Bathmen en Lettele. Daar heeft hij zijn 1ste monteurs diploma met APK gehaald. Toen hij 24 was verhuisde hij naar Limburg, omdat Marga daar werk kreeg. Hij ging als monteur en later chefwerkplaats bij een grote Volkswagen-Audi dealer in Roermond aan de slag. Na 6 jaar met hun eerste kind op komst zijn ze weer terug verhuisd richting hun familie en kwamen in Lemelerveld terecht. Daar startte ze hun bedrijf in 2004 dat nu na de verhuizing in 2014 is gevestigd aan de Constructieweg 3 in Lemelerveld.

 

Het team van Autobedrijf ten Have

John Schotman en Bas te Boekhorst (geboren Dalfsenaar) beide net als Marco ook eerste monteur met APK niveau 4 werken fulltime en Jarno Jansen loopt stage voor de opleiding tot technisch specialist personenauto’s niveau 4. Binnen autobedrijven is het bijzonder dat alle monteurs zo hoog geschoold zijn. Ten Have ziet dit als groot voordeel, omdat iedereen al het werk kan doen. Nog steeds worden cursussen gevolgd en nieuwe apparatuur aangeschaft om kennis en kwaliteit op peil te houden.

Marga ten Have verzorgt de receptie, boekhouding en allerlei klusjes zoals mensen helpen bij het tanken. Want naast onderhoud, reparaties, APK enz. aan personenauto’s, bedrijfswagens en kampers, in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s of aankoopadvies kan er ook getankt worden aan het AVIA Xpress tankstation. Verder heeft het bedrijf een shop, kentekenloket en een autowasplaats, die deze zomer wordt uitgebreid met 3 extra wasboxen. Ten Have houdt van korte lijntjes, de monteur die aan de auto werkt communiceert vaak zelf met de klant, ook mogen klanten gerust de werkplaats inlopen.

 

Route naar de finale

De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt de vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 9 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres.

Foto's 3
Autobedrijf ten Have Lemelerveld genomineerd - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Autobedrijf ten Have Lemelerveld genomineerd - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: