Zoektocht naar lokale kunstenaars is begonnen

NIEUWLEUSEN – Kulturhus De Spil Nieuwleusen is op zoek naar lokale kunstenaars, die het leuk vinden om vanaf zaterdag 1 september voor een periode van 3 maanden hun kunst te presenteren in De Spil. ‘’Iedereen mag zich aanmelden, zowel professionele kunstenaars als amateur kunstenaars’’ aldus Stefan Keijzer, nieuwe manager van De Spil.

 

Voorwaarde is wel dat de kunstenaar zelf ook tijdens de open dag op 1 september aanwezig is van 10.00 tot 16.00 uur om de expositie te onthullen en eventueel demonstraties te verzorgen. Daarnaast dient de kunstenaar desgewenst zelf zijn of haar kunst te verzekeren.

 

Dus maak jij schilderijen, keramiek, poëzie of een andere kunstvorm die je graag wilt laten zien, geef je dan digitaal op via info@kunstomdalfsen.nl . Aanmelden kan tot en met vrijdag 22 juni 2018. De Spil zal dan in samenwerking met Stichting Kunst om Dalfsen, een aantal kunstenaars selecteren die zichzelf mogen presenteren. De aangemelde kunstenaars die niet geselecteerd zijn, zullen in de toekomst ruimte krijgen om te exposeren.

 

Artikel delen: