Verzoek om deelname onderzoek - Foto: Gemeente Dalfsen
Foto: Gemeente Dalfsen

Verzoek om deelname onderzoek

DALFSEN – De gemeente Dalfsen vraag  aan deelname onderzoek gebruiksvriendelijkheid website www.dalfsen.nl Sinds 1 maart 2018 heeft de gemeente Dalfsen een nieuwe website: www.dalfsen.nl De gemeente is ontzettend nieuwsgierig wat u, als inwoner, van deze website vindt.

 

Daarom vindt op 14 en 21 juni 2018 een gebruikersonderzoek plaats. Heeft u donderdag 14 of donderdag 21 juni in de ochtend of middag tijd? Het onderzoek duurt maximaal een half uurtje en het tijdstip is flexibel. Meld u dan aan door een persoonlijk Facebookbericht te sturen naar de Facebookpagina van gemeente Dalfsen of door een mail te sturen naar m.korterink@dalfsen.nl! U hoeft overigens geen kennis te hebben van websites.

 

Wat wordt er van u verwacht?

In het onderzoek krijgt u een aantal opdrachten. Aan u de taak om de opdrachten uit te voeren. Een voorbeeld: U krijgt als opdracht om te kijken of er aankomend weekend nog een leuk evenement in de gemeente is. Vervolgens gaat u op de website kijken of u dit, zonder gebruik te maken van de zoekmachine, eenvoudig kunt vinden.

 

Gemeente Dalfsen ziet uw aanmelding graag tegemoet!

Artikel delen:
Foto 1