Combi na 5 jaar weer prooi voor ‘t Vazel - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Combi na 5 jaar weer prooi voor ‘t Vazel

NIEUWLEUSEN – De grote Combibeker staat weer voor een jaar in de prijzenkast van ’t Vazel. Een vertrouwde omgeving voor deze bokaal. De vriendengroep won het toernooi meerdere keren. Maar de laatste keer was toch alweer 5 jaar geleden. Daarom werd na afloop gesproken over een verrassende comeback.

 

De 34e editie van het populaire Combitoernooi werd gehouden onder perfecte omstandigheden. Het toernooi, ooit opgestart door USV in samenwerking met een aantal plaatselijke aannemers, was met 36 teams weer maximaal bezet. ’t Vazel had uiteindelijk de langste adem. Het team van Nieuwleusen United werd tweede en mocht de Zilveren Troffel in ontvangst nemen. Die was in het bezit van ’t Witte Peerd. Dit team moest nu genoegen nemen met de Bronzen Voegspijker. Nummer 4 ‘De Culinaire dinsdag en woensdag’ greep net naast de prijzen. Ook de Dalfser Welzijnsorganisatie ‘Saam’ behoorde tot de winnaars. Elk jaar gaat een gedeelte van de opbrengt van het toernooi naar een vooraf genomineerd goed doel. ‘Saam’  kreeg een cheque van € 750,-. Op sportpark Hulsterlanden was er de hele dag vermaak voor jong en oud. Nadat het terras al was opgewarmd met een uurtje ouderwetse piratenmuziek was het de beurt aan de Zwarte André Hazes. De entertainer zorgde met zijn reggaeachtige Hazes sound voor nog eens extra sfeer.

 

DHL winnaar Hessenpoort

Een avond eerder werd bij USV het Rabobank Hessenpoort Bedrijventoernooi gehouden. Alweer het tweede lustrum. Logistieke reus DHL Express werd winnaar door de strafschoppen beter te nemen dan Tweewielerspecialist Kruitbosch. Wehkamp eindigde op plaats 3. Net voor nummer 4 Ikea.

 

Komende zaterdag wordt op sportpark Hulsterlanden het Accountancytoernooi gehouden. Teams van bedrijven uit de financiële dienstverlening strijden dan om de hoogste eer. De toernooiencyclus wordt op 23 juni afgesloten door volleybalvereniging Flash. De jubilaris organiseert dan het PLUS Bakker volleybaltoernooi op de velden van USV.

 

Artikel delen:
Foto 1