Winnaars en uitrijking van de Anna van der Breggen shirts - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Winnaars en uitrijking van de Anna van der Breggen shirts

DALFSEN – De Toerclub Dalfsen heeft gisteravond de shirts uitgereikt aan de winnaars van de Anna van der Breggen Challenge welke was opgenomen in de Erbens Vechtdal Toer op 26 mei.

In samenwerking met Theo de Rooij en Erben Wennemars had Anna van der Breggen speciaal voor de Erbens Vechtdal Toer van 26 mei een snelle tijd neergezet voor een klimtijdrit over de Lemelerberg.  Haar tijd van 2.58 was de te kloppen tijd. Voor de sportieve deelnemers aan de Erbens Vechtdal Toer een mooi moment om zich meten met haar tijd.

Meer dan 500 deelnemers hebben zich een tijd laten registreren over deze afstand. Een geweldig aantal op het totaal aantal deelnemers van bijna 1000.

De meting is gedaan d.m.v. een Strava segment meting waarbij iedere deelnemer met Strava automatisch wordt geklokt op deze dag.

Voor de snelste vrouw en de snelste man was er door Toerclub Dalfsen een origineel Anna van der Breggen wielershirt beschikbaar. Dit shirt is persoonlijk door Anna van der Breggen gesigneerd, dus een collectors item.

De snelste vrouw was de 22 jarige Loes Adegeest uit Dalfsen en de snelste man was de 19 jarige Hermen Velthuis uit Raalte.   Beiden hebben ook nog eens de tijd van Anna van der Breggen verbeterd wat echt een opmerkelijke prestatie is.

Loes was maar liefst 13 seconden sneller en Hermen 12 seconden sneller.

Heel opmerkelijk is dat beide renners lid zijn van schaatsclub Stokvisdennen uit Dalfsen en ook mede getraind worden door Erben Wennemars.  Dit beloofd dus nog iets voor de toekomst van deze jonge renners.

(Foto’s Erben Wennemars en Rob Kleiss overhandigen de shirts aan de winnaars. Anna van der Breggen in actie.)

Artikel delen:
Foto's 3
Winnaars en uitrijking van de Anna van der Breggen shirts - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Winnaars en uitrijking van de Anna van der Breggen shirts - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma