Justin Fokkert doet goede zaken - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Justin Fokkert doet goede zaken

DALFSEN – Justin Fokkert de jonge motorcoureur uit Dalfsen doet momenteel goede zaken in binnen- en buitenland. de wegrace in Italië maar, hij maakt ook een mooie doorontwikkeling in Nederland.

De onlangs 12 jaar oud geworden Dalfsenaar rijdt momenteel met een snelle Ohvale 160 motor in de CNV- Motoasi cup in Italië.

Er zijn nu twee race weekenden verreden met daarin 4 wedstrijden en Justin heeft zich inmiddels al kunnen nestelen in de top 5 met een p4 in het algemene klassement en dat is zeker knap te noemen tussen al die snelle Italianen. De Motoasi cup wordt verreden over in totaal 5 race weekenden met telkens 2 wedstrijden per weekend.

In Nederland maakt Justin momenteel ook grote ontwikkelingen door, zo heeft hij afgelopen weekend in Assen een geweldig sterke race verreden in een nieuwe setting. De KNMV heeft hem kort geleden dispensatie verleend om te kunnen trainen/racen met zijn snelle motor tussen de ‘grote’ supermotards, qua snelheid komen de Ohvale en een supermotard namelijk het meest overeen ondanks het enorme verschil in uiterlijkvertoon.

Op uitnodiging van de KNMV heeft Justin onlangs voor het eerst met een Moriwaki MD250 motor gereden op het grote TT circuit van Assen en dat vond hij geweldig. Ook deze motor legt hij met gemak plat in de bochten.
De komende tijd zullen meerdere trainingssessies gaan volgen.

Achter de schermen van zijn stichting, ‘Talent Team Oudleusen’ wordt momenteel hard gewerkt aan een toekomst voor hem in de motorsport. Een moto3 is inmiddels in bestelling genomen en deze wordt eind dit jaar verwacht. Deze motor is in het kader van sponsoring beschikbaar gesteld door De Ruitermetaal in Nieuwleusen en dat is natuurlijk geweldig nieuws!! Naast materiaal is de stichting druk op zoek naar sponsoren, motorracen op hoog niveau kost veel geld, héél veel geld! Dit dient doormiddel van sponsoring bijeen gebracht te worden.

Het doel van de komende jaren voor Justin, de FIM CEV Talent cup in Spanje en de Red Bull MotoGP Rookies cup.

Zijn er personen of bedrijven die Justin willen steunen? Neem dan contact op met Stichting Talent Team Oudleusen.

Met dank aan zijn huidige sponsoren: Hoekman Roestvaststaal, MDI-Logistics, De Ruitermetaal, Autobedrijf B. vd Vegt, AH Dalfsen, Houthandel Alteveer, Stegerman Hoogwerksystemen, VD Vegt motoren, main-tech b.v., 71Workx, Six center, Bert Smit Reclame, Casco Sportivo & EUROL.

Artikel delen:
Foto's 4
Justin Fokkert doet goede zaken - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Justin Fokkert doet goede zaken - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Justin Fokkert doet goede zaken - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto