Het muzikale verhaal over de vader van Judith in theater - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Het muzikale verhaal over de vader van Judith in theater

DALFSEN – Het muzikale verhaal over de vader van Judith in theater De Stoomfabriek (met beeld en geluid) Een monumentje, een eerbetoon, ontluisterend mooi en ontroerend. Zo mogen we de voorstelling van singer/songwiter/pianist Judith Koedoot wel noemen.

Zaterdag staat ze met haar band in theater De Stoomfabriek en neemt ze het publiek mee in het muzikale verhaal over haar vader, Mannes van Essen. Samen met zijn vrouw Suze woonde hij de laatste vijftien jaar van zijn leven in Dalfsen.

Mannes was weliswaar een gewone olieboer uut Epe, maar wel een die bijzondere sporen naliet. Als begenadigd Hammond-organist wist hij vele harten te raken, maar misschien sprong zijn warme persoonlijkheid wel het meest in het oog. Judith geeft een inkijkje in zijn leven, ook in de laatste fase, waarin de rollen waren omgedraaid. Deze erfenis, gegoten in sterke Nederlandstalige poppy/jazzy composities, deelt ze graag met het publiek. Judith wordt begeleid door haar eigen band, waarin ook haar drie dochters spelen en zingen.

Zaterdag dus in theater De Stoomfabriek. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website of bij Primera Jansen in Dalfsen.

Video 1
Video: Judith Koedoot | De Erfenis | compilatie CD
Artikel delen: