Open dagen bij van der Vegt Oudleusen

OUDLEUSEN – Van der Vegt auto’s-motors-aanhangwagens in Oudleusen organiseert t.g.v. het 50 jarig jubileum vanaf woensdag 20 t/m zaterdag 23 juni vier jubileum open dagen.

Het pand van van der Vegt auto’s – motors – aanhangwagens aan de Schoolstraat 1 in Oudleusen bestaat dit jaar 50 jaar!

Nadat vader Jans van der Vegt eerst vijf jaar (vanaf eind mei 1963) handelde vanuit een schuur bij de boerderij van zijn ouders aan de Dommelerdijk, werd er in 1968 een pand gebouwd op de hoek van de Dommelerdijk-Schoolstraat. Jans was begonnen met de handel en reparatie van auto’s, maar dit werd door de jaren heen uitgebreid met crossmotoren en aanhangwagens. Na diverse verbouwingen en uitbreidingen is de omvang van het bedrijf uitgegroeid tot een pand van ruim 100 meter lang. Zoon Gerco die van jongs af aan al veel te vinden was in het bedrijf is sinds juni 2014 eigenaar van de eenmanszaak, na eerst een periode van samenwerking in een VOF vanaf mei 1989 met zijn vader. De laatste jaren is er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant veel gerenoveerd aan het pand. Gerco’s passie ligt voornamelijk bij de verkoop en reparatie van motoren. Tevens vindt hij ook veel voldoening in het vinden van de juiste auto die aan alle wensen van de klant voldoet. De voorraad auto’s is daarom tegenwoordig niet meer zo groot als vijftig jaar geleden. Gerco houdt graag rekening met de wensen en het budget van de klanten en zoekt samen met de klant naar de meest geschikte auto. Ook voor reparatie van auto’s, aanhangwagens, caravans, campers, etc. kunt u van der Vegt terecht.

Van der Vegt Auto’s – Motors – Aanhangwagens organiseert ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum vanaf woensdag 20 t/m zaterdag 23 juni vier jubileum opendagen. Van der Vegt denkt hierbij ook aan de toekomstige crossjeugd en organiseert daarom op woensdagmiddag 20 juni een MX Kids opstapdag van 14:00 – 16:30 uur (6-12jr). Deelname is gratis. Iedereen (tussen de 6-12 jaar) die het leuk lijkt om eens op een echte crossmotor te rijden, is van harte welkom. Toestemming van de ouders is verplicht! Info en opgave zie www.vdvegt.nl.
Op donderdag is er een mooie banden actie; banden tegen een scherpe prijs en gratis montage voor zowel auto’s, motors als aanhangwagens. Op vrijdag en zaterdag kunt u langskomen met uw auto voor een gratis zomercheck. Voor info en openingstijden zie www.vdvegt.nl.
Het is ons onmogelijk iedereen uit te nodigen, maar alle belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de jubileum open dagen aan Schoolstraat 1 in Oudleusen.

Artikel delen: