Smoothies tijdens tweede avond Fietsdriedaagse - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Smoothies tijdens tweede avond Fietsdriedaagse

DALFSEN – Lekkere gezonde smoothies tijdens tweede avond Fietsdriedaagse door 4 scouts. Gaat u meedoen aan de Fiets3daagse komende week? Dan heb u daarna vast zin in een gezonde lekkere smoothie. Tijdens de tweede avond van de fiets3daagse staan wij voor u klaar op het terrein van Toerclub Dalfsen!

Misschien kent u ons al, wij zijn Lieke, Judith, Tom en Stefan. We zijn hard aan het sparen voor onze reis naar de Wereld Jamboree in Amerika in de zomer van 2019. We zijn bijna op of net over de helft. Dat de reis zo duur is, komt o.a. doordat Nederlandse deelnemers als welvarend land meer moeten betalen om het voor arme landen mogelijk te maken om ook te komen. Verder zijn de reis en de WSJ zelf duur, maar dat hebben we er graag voor over!

Tijdens de Wandel3daagse hebben we meegedaan om bekendheid te krijgen. We zijn blij dat nu ook Toerclub Dalfsen haar medewerking wil verlenen door ons smoothies te laten verkopen op hun terrein. Deze worden ter plaatse bereid zodat versheid is gegarandeerd.

Gaat u de fiets3daagse fietsen en hebt u na afloop zin in een gezonde smoothie? Zorg dan dat u op dinsdagavond 19 juni geld bij u hebt, wij staan er klaar voor! Groetjes, Lieke, Judith, Tom en Stefan

Artikel delen:
Foto's 2
Smoothies tijdens tweede avond Fietsdriedaagse - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto