Meer over Eshuis verpakkingen én open huis - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Meer over Eshuis verpakkingen én open huis

DALFSEN – Verpakkingen van drukkerij Eshuis gaan vanuit Dalfsen de hele wereld over. In vrijwel elk (Nederlands) huishouden is wel een Eshuis-product te vinden: etiketten en verpakkingen van frisdranken, alcoholische dranken, zuivel, salades en schoonmaakmiddelen, van bekende merknamen als HG, Johma en Beaphar, Abbott, Euroma en van Wijhe verf om er maar een paar te noemen.

 

Eshuis blinkt vooral uit in flexibele en gepersonaliseerde verpakkingen, waar het vaak zelf de technische productiemiddelen en –machines voor ontwerpt. Producten van Eshuis gaan in miljoenenoplagen de hele wereld overgaan. Zo hielp Eshuis de afgelopen jaren multinationals als Coca-Cola en Heineken aan innovatieve, revolutionaire verpakkingen, die tot recordomzetten leidden voor deze merken.

Het in 1891 opgerichte bedrijf was decennialang vooral een drukkerij die zich meer en meer op etiketten voor verpakkingen ging richten.

Eshuis is van een betrekkelijk eenvoudige drukkerij doorgegroeid naar service-provider voor bijzondere verpakkingswensen. Toch blijft het een ambachtelijk bedrijf, want kennis van drukwerk (UV Flexo, UV Offset en Digitaal), van lakken en chemische processen blijven een eerste voorwaarde. Daarna komt al het andere.

 

Eshuis zoekt creatieve productiemedewerkers met teamspirit

Het gaat momenteel dusdanig goed dat Eshuis op zoek is naar nieuwe medewerkers. Een technische achtergrond is een pré, maar geen vereiste. Minstens zo belangrijk vinden we affiniteit met de verpakkingsindustrie, met mooie dingen maken, creativiteit en innovatie, met teamspirit en brede inzetbaarheid. Teamwork, maar ook oog hebben voor het beperken van risico’s, zijn in onze branche heel belangrijk. Door de digitale revolutie wordt je uitgedaagd telkens nieuwe fraaie verpakkingstoepassingen te ontwikkelen. Het is een boeiend vak.

Eshuis biedt interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden naar een passende functie.

Donderdag 19 juli organiseert Eshuis een open huis om personeel te werven.

Nieuwsgierig geworden? En heb je interesse in het verpakkingsvak, wees dan welkom.

 

Tijd:          19.00 uur – 20.30 uur

Waar:          Eshuis BV
Wannestraat 28
7722 RT  Dalfsen
T. 0529 438100
www.eshuis.nl

Meld je aan op: opendag@eshuis.nl

Artikel delen:
Foto's 2
Meer over Eshuis verpakkingen én open huis