Volgend schooljaar start SoVa groep 7/8 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Volgend schooljaar start SoVa groep 7/8

Vindt uw zoon of dochter het lastig om met leeftijdsgenootjes om te gaan? Zou hij of zij graag willen leren hoe zij een gesprekje moeten voeren of hoe zij beter samen kunnen werken? De sociale vaardigheidstraining voor kinderen in groep 7 en 8 biedt deze mogelijkheid.

Volgend schooljaar zal Stichting De Kern in oktober een nieuwe groep starten. U kunt uw kind hier alvast voor opgeven. De training is kosteloos.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten en er kunnen maximaal 10 kinderen aan mee doen. De thema’s die aan bod komen zijn onder andere contact maken met anderen, luisteren, samenwerken en pesten. Het doel is vervolgens om ervoor te zorgen dat de kinderen meer zelfvertrouwen hebben gekregen, voor zichzelf op kunnen komen en beter contact kunnen maken met andere kinderen. De training wordt gegeven door twee maatschappelijk werkers.

Interesse? Vragen over de training of aanmelden voor deze training kan telefonisch via 038-4569700 of per email via j.dehoop@stdekern.nl. Na de aanmelding zullen wij een gesprek plannen met ouder en kind om te kijken of deze training bij de persoonlijke situatie past.

Artikel delen:
Foto 1