Boerderij-Verwendag:  Laat je verwennen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Boerderij-Verwendag: Laat je verwennen

LEMELERVELD – Laat je verwennen tijdens de Boerderij-Verwendag op dinsdag 7 augustus 2018. Volgende week dinsdag organiseert de Vereniging De Boer als Gastheer een “Boerderij-Verwendag” in de omgeving van Eerde en Lemelerveld. Dit is een unieke fiets/auto route, die de bezoeker meeneemt langs de prachtige paden van het Vechtdal maar ook langs diverse boerderijen.

 

Op elke boerderij wacht de bezoeker een verrassing in de vorm van een bijzondere verwennerij. Bij het startpunt van de route krijgt men een koe-die-bek onder andere gevuld met boerenmunten. De munten kunnen worden ingeleverd bij de boerderijen die deelnemen aan de route, in ruil voor een verwennerij. Deze kan bestaan uit; een gastvrije ontvangst met consumptie en rondleiding, een proeverij met streekproducten, een bijzondere boerenactiviteit of het zelf bakken van de allerlekkerste boeren-pannenkoeken!

 

De Bergboeren-route van 32 km start tussen 9.30 uur en 10.30 uur. Er zitten wel kosten aan verbonden. Kinderen t/m de lengte van een pakje stro mogen gratis mee.

De dag eindigt om 17.00 uur i.v.m. de werkzaamheden op de boerderijen. De start is bij Boerderij De Meulenhorst, Achterbroekweg 1, 7731 PN Ommen.

 

Extra informatie over de route en het verwenprogramma is te vinden op de site

www.deboeralsgastheer.nl

Artikel delen:
Foto 1