Sponsornieuws VV Hoonhorst

HOONHORST – Nog een paar weken en dan begint het nieuwe voetbalseizoen weer, maar nu nog even genieten van de zomervakantie…Echter is er ondanks de zomerstop achter de schermen nog volop gewerkt aan de herziening van reclameborden en kregen wij te maken met ruim acht opzeggingen waar inmiddels de borden van zijn verwijderd.

 

Dus met de map onder de arm weer op pad naar nieuwe voetbalsponsors, dit leverde in 3 weken al ruim 10 nieuwe borden op, daarnaast lopen er nog gesprekken met diverse bedrijven.

Naast nieuwe moesten er ook enkele bestaande borden worden voorzien van nieuwe stickerfolie in verband met een nieuwe logo. Zo zijn o.a de borden Van Lenthe, Internetbakker Wim en Autobedrijf Lindeboom voorzien van een nieuw jasje. In het nieuwe seizoen krijgen wij o.a versterking van MUD Transportbedrijf, Van Spijker Stalinrichting, Eilert Mechanisatie, Roadrunner en speciaal aandacht voor Praxis Nederland die in Hoonhorst is neergestreken met 3 borden. Dit is uniek want Praxis kennen wij natuurlijk alleen van de commercieel gesponsorde programma’s.

Verder wordt er gewerkt aan een nieuw railsysteem langs de boszijde en zal de tweede rij gedicht worden zodat we t.z.t aan een derde rij moeten gaan beginnen. Wanneer 31 augustus het plastic weer zal worden verwijderd zullen de nieuwe sponsordeelnemers te zien zijn langs het veld of looppad. Hierbij kunnen we de conclusie trekken dat vele sponsors

VV Hoonhorst een warm hart toe dragen… Ook onze partner T en F Reclame willen wij bedanken voor de snelle levering van borden en aanpassingen van kleding.

 

© sponsorzaken VV Hoonhorst

sponsorzaken@vvhoonhorst.nl

 

 

Artikel delen: