Woensdag laatste Oudhollandse avondmarkt

Woensdag laatste Oudhollandse avondmarkt

LEMELE – Aanstaande woensdag is al weer de laatste Oudhollandse markt van 2018 in Lemele. Het is een begrip dat hoort bij de zomer in Lemele. Heerlijk op een woensdagavond slenteren over de markt en plichtsgetrouw met een zak oliebollen van de K.N.A. Lemele en een zakje knieperties naar huis.

 

Het gezang van onder andere De Bargzangers klinkt rondom de kerk en de heerlijke barbecue geur van ‘T Schuurtie te Lemele doet je maag knorren. Bezoekers staan geïnteresseerd te kijken naar de oude ambachten die uitgeoefend of gepresenteerd worden. Programma woensdag 15 augustus 2018:

18.30 uur tot  21.30 uur is er  Live muziek verzorgd door “De Bargzangers uit Lemele

Verdere medewerking die avond: Folkloristische Dansgroep Hellendoorn   Voor kinderen is er een ‘Oalerwetse Speurtocht’. Er is een interactieve ‘Oalerwetse Speurtocht’ georganiseerd voor de jongere bezoekers. Gedurende de avond kunnen de kinderen van de basisschoolleeftijd formulieren ophalen in het gebouw

Ook is er de  Spannende goocheltrucs van Magic John Je kunt Magic John zomaar overal op de markt tegenkomen. Kinderen zullen enorm verrast worden door zijn verbazingwekkende trucs. . Waar tovert hij nou ineens de kaarten vandaan? En wat goochelt hij nog meer? Kom gezellig kijken!

Foto 1
Artikel delen: